Menu

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (dalej RODO) informuję, iż:


 1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Ledatel Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. K. z siedzibą w (ul. Jarzębinowa 4, 05-077 Warszawa, zarejestrowana w Krajowym Rejestrze Sądowym prowadzonym przez Sąd Rejonowy w Warszawie, XIII Wydział Gospodarczy KRS pod numerem KRS: 291642, NIP: 952-203-38-13, REGON: 141177150

2. Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych, z którym można się skontaktować drogą elektroniczną: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu: 

  • zawarcia oraz prawidłowego wykonania obowiązków wynikających z umowy na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO.
  • dla celów wypełnienia obowiązków prawnych ciążących na Spółce na podstawie powszechnie obowiązujących przepisów prawa, w tym przepisów podatkowych i z zakresu rachunkowości – na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c RODO;
  • w celu realizacji prawnie uzasadnionego interesu Spółki, polegającego na ewentualnym ustaleniu lub dochodzeniu roszczeń lub obronie przed roszczeniami, na podstawie prawnie uzasadnionego interesu Spółki (art. 6 ust. 1 lit. f RODO).
  • W celu kontaktu mailowego lub telefonicznego w odpowiedzi na zapytanie przesłane nam przez formularz kontaktowy na podstawie zgody art. 6 ust. 1 lit. a RODO

4. Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą wspólnicy i pracownicy Administratora w zakresie swoich obowiązków służbowych na podstawie upoważnienia.

5. Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji;

6. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane do czasu zakończenia współpracy lub do czasu cofnięcia przez Pani/Pana zgody.

7. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do przenoszenia danych.

8. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego- Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;

9. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest dobrowolne, jednak konieczne w celu realizacji przedmiotu umowy/ jest konieczne w związku z przepisami szczególnymi ustawy (przetwarzanie danych osobowych jest wymogiem ustawowym). W przypadku niewyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowy, Administrator może zrezygnować z zawarcia umowy.

10. Pani/Pana dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany w tym również w formie profilowania tzn żadne decyzje wywołujące wobec osoby skutki prawne lub w podobny sposób na nią istotnie wpływające nie będą oparte wyłącznie na automatycznym przetwarzaniu danych osobowych i nie wiążą się z taką automatycznie podejmowaną decyzją.

 

Siedziba

LEDATEL Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. K.
Biuro Handlowe: ul. Rataja 7, 05-070 Sulejówek
Siedziba: ul. Jarzębinowa 4, 05-077 Warszawa
tel./fax : +48 22 621 75 69
E-mail : Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Dział reklamacji

Nasze wyróżnienia

Certyfikacje

SIEDZIBA

LEDATEL Sp. z o.o. i Wspólnicy Spółka Komandytowa
Biuro Handlowe: ul. Rataja 7, 05-070 Sulejówek
Siedziba: ul. Jarzębinowa 4, 05-077 Warszawa
tel./fax : +48 22 621 75 69
E-mail : Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

DZIAŁ REKLAMACJI

Zgłoś reklamację

NASZE WYRÓŻNIENIA

CERTYFIKACJE